about-heading-image

ПНЕВМАТИЦИ

1

Голем избор

Летни, зимски, all season и runflat пневматици од многу брендови, средна и висока класа, во сите димензии.

Поволни цени

Добивате подобар квалитет од оној за кој сте платиле.

3
2

Проверен квалитет

Нашите верни потрошувачи и долгогодишното постоење на пазарот се гаранција за нашиот квалитет.

Осигурување пневматици

Опција за осигурување на вашите нови пневматици како заштита при случај на штета.

4

Altenzo пневматици

Tracmax пневматици